Over X3

X3 Kleinkunst staat garant voor een verrassende avond vol met muziek, sketches en verhalen. Drie jonge, aanstormende talenten spelen hun nieuwe programma’s op één avond. Ze komen overeen in eigenheid en lef en zijn tegelijk totaal verschillend in achtergrond, stijl en onderwerpkeuze.

Renie speelt onder andere droogkomisch sketches en piano, Aurora een broeierig en aanstekelijk zuidelijk type en Jasper speelt een hond die dan weer gitaar kan spelen. Juist de combinatie van deze drie totaal verschillende acts doen je ogen knipperen en je mondhoeken opkrullen tot een daverlach. Samen laten ze je alle hoeken van de kleinkunstkamer zien.

Deze jonge makers beloven bij dezen, uit liefde voor het podium en hun zoektocht naar inspiratie en ervaring,  dat ze nergens voor terug zullen deinzen. Kortom, leun lekker achterover op het puntje van uw stoel, en laat u verrassen.

X3 Kleinkunst is een initiatief van Theateropleiding Selma Susanna en biedt elk jaar afgestudeerde studenten de mogelijkheid om speelervaring op te doen.